Velkommen!

På siste året på sykepleien skal vi ha 22 uker med praksis; 7 uker psykiatri, 7 uker hjemmesykepleie, 4 uker sykehjem, 2 uker observasjonspraksis og 2 uker veiledningspraksis. Man kan velge å ta deler av utdanningen/praksisen i utlandet da HiNT har avtaler med flere skoler og sykehus rundt om i verden. Jeg valgte å søke på opphold i Afrika, og i midten av andre studieåret fikk jeg vite at jeg sammen med tre andre skulle få dra. Vi skulle få ta observasjonspraksisen og veiledningspraksisen på Mawenzi Hospital som ligger i distriktet Moshi i Tanzania. Dette er ved foten av Kilimanjaro.

Det er også åtte andre som skulle dra; 4 stk til Haydom, Tanzania og 4 stk til Kikuyu i Kenya. På slutten av turen skal vi alle møtes til en uke ferie på Zanzibar.

Turen starter 15. Januar 2010. Flyet går kl. 06.05, mellomlander i Amsterdam, og beregnet tid for landing på Kilimanjaro flyplass, er kl. 21.30. 14. Februar 2010 kl. 12.20 lander vi på Værnes, vellberget hjem igjen.

Jeg vil bruke denne bloggen til å fortelle litt om opplevelser, hendelser, hvordan forholdene er osv. Jeg håper jeg har mulighet til å legge ut noen bilder på bloggen underveis også. Fordi jeg ikke vet hvor god tilgang vi har på internett der, kan det gå en stund mellom hvert innlegg.

Dere må gjerne kommentere innleggene og skrive litt om hvordan det er i Norge!:)


torsdag 14. januar 2010

I morgen er jeg i Afrika!

Nå er det ikke mange timene igjen til avreise. Gleder meg IKKE til å stå opp kl. 03.30! Det tror jeg kan bli en smule tungt, hvis jeg i det heletatt får sove i natt da:p Heldigvis er det gode muligheter for å sove på flyet:) Alt er pakket og klart, så nå gjenstår det bare å komme seg til Værnes til rett tid. Har heldigvis en super kjæreste som gidder å stå opp og kjøre meg i morgen tidlig!;) Sier med dette "HADE" til gode Norge og alle dere hjemme, så snakkes vi i Afrika!:D ps: har forresten lagt ut bloggen offentlig nå slik at det er enklere å se innom den, og slik at flere som kanksje er litt interesserte kan ta en kikk:)

1 kommentar:

Kommentarer